Miért vannak bizonyos utak Nyíregyházán ilyen huzamos ideig egy-egy sávra korlátozva?

Megosztás

Régen valóban mindent sokkal gyorsabban megcsináltak, most pedig úgymond ok nélkül húznák az időt? Mi történik a Debreceni úton?

K. László tette közzé felháborodását a közösségi médiában, ám néhány kérdésére így is sikerült választ kapnia. “De most komolyan. Mit csinálnak hónapok óta a színfalak mögött? Debreceni út, fél kereszteződés két irányból egysávosítva, az emberek idejét és üzemanyagát veszik el. 40 éves vagyok, 17 éves korom óta vezetek, Nyíregyházán élek, de ezelőtt 20 évvel nem tartottak hónapokig ilyen útlezárások. Pikk-pakk megcsinálták, szörnyű, ami Nyíregyen folyik már” – írta László.

Az egyik olvasó tudni véli, hogy a megnövekedett vízigény miatt bővítik a vízátemelő szivattyúkat. Volt, aki viszont ki is egészítette annyival, hogy a leendő további akkumulátorgyárak miatt bővítenek, csak ezt nem szeretnék előre nagydobra verni. További furcsaságokat is megéltek, például kicsit korábban az állomásnál 10 hónapig volt lezárva az út, abból nagyjából 8 hónapig egy melóst sem látott rendszeresen arra járó “szemtanúnk”.

Valóban ilyen sokáig tartanak a munkálatok, felújítások a városban?

Kapcsolódó cikkek